empty picture

Over ons

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe vastgoedprojecten.
U wenst een eigendom te verkopen ?
U wenst een eigendom te kopen of te huren ?
Ons team van professionals staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Belgoimmo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de promotie van karaktervolle gebouwen. We realiseren hedendaagse appartementen met respect voor ons Brussels erfgoed.

In 2017 werd het algemeen bouwbedrijf Immobru opgericht om de renovatie van verschillende Belgoimmo-projecten gemakkelijker te coördineren.

empty picture

Onze projecten

Onze stijl onderscheidt ons van andere ontwikkelaars omdat elk gebouw diepgaand wordt bestudeerd om unieke appartementen te leveren. We streven ernaar hedendaagse trends te volgen door verschillende soorten materialen, stijlen en afwerkingen te combineren.

We werken samen met adviseurs en specialisten in hun vak die ons ondersteunen bij al onze vastgoedprojecten. Door de jaren heen is het Belgoimmo-team gegroeid om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen garanderen. Onze Rental Property Manager zorgt voor het dagelijkse verhuurbeheer van onze woningen. Onze Construction Project Manager coördineert de verschillende lopende renovatieprojecten en zorgt, met de hulp van onze Handyman, voor de opvolging ervan tot op het moment van de oplevering.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.